Vloerverwarming Gouda

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming en met een goede reden. Het biedt comfort en een prettige warmte voor diverse ruimtes in huis. Zo kunt u de vloerverwarming laten functioneren als hoofdverwarming, maar ook als bijverwarming. Twijfelt u over de mogelijkheden van deze installatie onder uw bestaande vloer, dan is het interessant om te weten dat steeds meer vloertypen geschikt zijn voor vloerverwarming. Bij DA.Installatietechniek vertellen we u hier graag meer over. In Gouda zijn wij uw specialist.

De voordelen van vloerverwarming

Nooit meer koude voeten, meer ruimte overhouden, gelijkmatig verdeelde warmte in de woning en lagere stookkosten: wie wil dat nou niet? Het zijn de voordelen die vloerverwarming u biedt. Het is dan ook niet verwonderlijk dat steeds meer huishoudens voor deze vorm van verwarming in huis kiezen. Vraagt u zich af of dit ook bij uw woning mogelijk is? Neem dan eens contact met ons op, dan informeren we u over alle mogelijkheden.

Reparatie en onderhoud van de vloerverwarming

Uw vloerverwarming wordt niet warm, of u vermoedt lekkage? Maak dan gebruik van onze reparatiediensten. Heeft uw klus haast? Voor dringende problemen kunt u ons op het nummer 085 - 106 13 48 dag en nacht bereiken! We sturen vervolgens zo vlug mogelijk een vakman naar u toe. Naast herstelwerkzaamheden kunt u ook voor onderhoud bij ons terecht. Wilt u de vloerverwarming ontluchten of doorspoelen, of moet de pomp vervangen worden? Onze medewerkers verzorgen dit voor u. Wij streven altijd naar de beste en zorgvuldigste service.

Ervaar het zelf. Meer informatie over de vloerverwarming in Gouda? Neem dan contact met ons op.