CV storing Gouda

Is uw CV uitgevallen? Of maakt ze rare geluiden? Een CV storing komt nooit op een handig moment. U kunt uw woning niet meer verwarmen en vaak komt er geen warm water meer uit uw kraan. De storing ziet u dus het liefst zo snel mogelijk verholpen! Vakmannen die dat begrijpen werken bij ons installatiebedrijf. Als ervaren CV expert weten wij dat een CV storing al snel ernstig ongemak veroorzaakt. Wij werken dan ook zo dat we vrijwel ieder probleem direct kunnen verhelpen. We hebben al het benodigde materiaal op voorraad om u perfect van dienst te kunnen zijn.

CV storing Gouda merken

Wij verhelpen problemen aan ketels van alle kwaliteitsmerken. Hierbij kunt u denken aan toestellen van:

CV storing Gouda 24/7 service

Juist omdat u niet te lang zonder CV ketel kunt, staan wij in Gouda en omgeving dag en nacht voor u klaar. 7 dagen per week en 365 dagen per jaar! Dus ook als uw ketel ’s avonds of in het weekend uitvalt, weet u wie u kunt bellen. Eén telefoontje naar 085 - 106 14 67 is genoeg! We sturen dan direct een CV monteur naar u toe die het probleem verhelpt. Ook via ons contactformulier kunt u een afspraak maken.

Voor u onze hulp inschakelt wanneer uw ketel uitgevallen is, kunt u ook proberen zelf de CV storing te verhelpen. Dit doet u door de storingscode die vermeld wordt op het display van uw ketel op te zoeken in het bijbehorende onderhoudsboekje. Daar staat bij de meest voorkomende storingen aangegeven hoe u ze kunt oplossen.