CV lekkage in Gouda?

Ligt er een plasje water onder uw CV ketel? Of lekt uw CV ketel water? In de meeste gevallen worden deze problemen veroorzaakt door een lek in uw CV ketel. Gelukkig bieden de specialisten van Vosse uitkomst als u te maken heeft met CV lekkage. Wij zorgen er in de regio Gouda voor dat uw lekkende CV ketel vlug verleden tijd is en binnen no-time weer naar behoren functioneert.

Snel de oorzaak opsporen

Als u te maken heeft met een lekkende CV ketel, dan is het van belang dat u zo snel mogelijk een specialist inschakelt. Hoe langer u wacht, hoe groter het lek kan worden. Voorkom dit en neem contact op met een van onze ervaren specialisten. Wij sporen al jaren lekkages in CV installaties op en kunnen u met behulp van de juiste gereedschappen de oorsprong van het lek snel voor u achterhalen.

Altijd een passende oplossing

Onze specialisten doen er natuurlijk alles aan om uw huidige ketel te repareren, maar in sommige gevallen is reparatie niet mogelijk. Gelukkig bieden wij u ook dan een passende oplossing. Dankzij ons ruime assortiment kunnen wij uw oude CV ketel direct vervangen door een goed werkende nieuwe installatie die weer jarenlang meegaat. In Gouda en omstreken staan we voor u klaar!