CV service Gouda

Wordt uw verwarming niet warm? Heeft u een koude douche? En krijgt u uw CV ketel niet meer aan de praat? Dan is DA.Installatietechniek u graag van dienst met een uitgebreide CV service. Wij zorgen ervoor dat u snel van uw CV probleem bent verlost! Voor onze 24 uurs service in Gouda en omgeving kunt u ons bereiken via 085 - 106 13 48. Wij helpen u graag!

Wij weten als geen ander hoe vervelend het is om te kampen met een kapotte CV, vooral in de winter kan dit voor veel overlast zorgen. Na uw telefoontje zorgen wij ervoor dat wij zo snel mogelijk bij u zijn om CV service te verlenen. Dankzij ons spoedservice staat er altijd een monteur voor u klaar.

Snel CV service inschakelen

Wanneer u geen warm water heeft en uw verwarming het niet doet, kunt u gemakkelijk zelf een aantal onderdelen van uw CV ketel controleren:

  • De druk van de ketel minimaal 1 bar zijn. Is dit niet het geval? Stel de druk van de ketel dan zelf weer goed af.
  • Controleer de waakvlam en de ontsteking van de ketel.

Krijgt u na het controleren van bovengenoemde punten uw ketel nog steeds niet aan de praat? Maak dan een afspraak voor CV service in de regio Gouda. Bel ons, of vul het contactformulier in. U kunt in Gouda en omstreken 24/7 op ons rekenen!