CV ketel vervangen in Gouda

Is uw huidige CV installatie ouder dan vijftien jaar en inmiddels aan vervanging toe? Of wilt u uw CV ketel laten repareren, maar vallen de kosten wel erg hoog uit? Schakel dan vandaag nog een CV monteur van DA.Installatietechniek in en laat uw CV ketel vervangen. Onze ervaren monteurs vervangen dagelijks CV ketels en weten precies welk type ketel bij uw huishouden aansluit. In Gouda en omgeving kunt u op ons rekenen!

Energiezuinige ketel

Als er in uw woning nog een oude CV ketel zit, kunt u ervoor kiezen om deze te laten vervangen door een HR ketel. De aanschaf van een HR ketel lijkt misschien een dure grap, maar uw investering zal zichzelf al snel terugverdienen door de veel lagere stookkosten. Een HR ketel is er in drie klassen: HR 100, HR 104 en HR 107, die verschillen in de hoogte van het rendement. Zeker is dat welk type HR ketel u ook laat plaatsen, u altijd zuiniger stookt dan met een normale CV ketel.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van CV ketel vervangen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen u met plezier meer over de mogelijkheden! In de regio Gouda zijn we u altijd vlug en vakkundig van dienst.